KUCHAŘSKÉ RECEPTY

DALŠÍ KATEGORIE

Budvarská roštěná

Kategorie: hlavní jídla, hovězí maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept budvarská roštěná potřebujeme tyto suroviny:

   • 500 g roštěné
   • 60 g tuku
   • 2 cibule
   • 40 g hladké mouky
   • 1,5 dl piva Budvar 12°C
   • pepř
   • sůl
   • hovězí vývar
Recept budvarská roštěná připravíme takto:
Roštěnou nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme, opepříme, opečeme a vložíme na světlý cibulový základ. Podlijeme horkým vývarem a dusíme doměkka. Měkké roštěnky vyjmeme, základ vydusíme do tuku, zaprášíme moukou, orestujeme, zalijeme vývarem a vaříme až do doby, kdy se šťáva začne oddělovat od tuku. Potom přidáme pivo a provaříme. Šťávu procedíme a přeléváme na roštěnky.





budvarská roštěná, recept, hlavní jídla


©2024KucharkaRecepty.cz