![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 10 brambor • 2 lžíce hladké mouky • 1 lžíce soli Recept brambory ve skořápce připravíme takto:
Mouku a sůl promícháme. Brambory řádně umyjeme a vlhké obalíme v mouce se solí, dáme na plech a pečeme při teplotě 180°C asi 1 hodinu (podle velikosti brambor). Brambory ve skořápce podáváme nejlépe se zakysanou smetanou a máslem. V naší kuchařce bylo kromě receptu Brambory ve skořápce nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: křupavé brambory po portugalsku, gratinované brambory, belgické plněné brambory, francouzské brambory s bedlou, brambory s houbovou omáčkou, jehněčí na česneku s brambory a špenátem, brynzové brambory, lyonské brambory, farmářské brambory, dušené brambory s kedlubnami brambory ve skořápce, recept, hlavní jídla |