KUCHAŘSKÉ RECEPTY DALŠÍ KATEGORIE |
Na recept brambory ve skořápce potřebujeme tyto suroviny: • 10 brambor • 2 lžíce hladké mouky • 1 lžíce soli Recept brambory ve skořápce připravíme takto:
Mouku a sůl promícháme. Brambory řádně umyjeme a vlhké obalíme v mouce se solí, dáme na plech a pečeme při teplotě 180°C asi 1 hodinu (podle velikosti brambor). Brambory ve skořápce podáváme nejlépe se zakysanou smetanou a máslem. V naší kuchařce bylo kromě receptu Brambory ve skořápce nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: zapečený okoun s brambory, pražské brambory, myslivecké brambory, zapečené brambory se sýrem ii, jehněčí na česneku s brambory a špenátem, brambory s cibulí, brynzové brambory, zapečené brambory se smetanou, francouzské brambory s jedlou bedlou, pečené brambory s česnekem, máslem a bylinkami brambory ve skořápce, recept, hlavní jídla |