KUCHAŘSKÉ RECEPTY DALŠÍ KATEGORIE |
Na recept jehněčí na česneku s brambory a špenátem potřebujeme tyto suroviny: • 350 g libového jehněčího masa • 400 g brambor • 800 g špenátu • 40 g cibule • 40 ml mléka • 1 vejce • 8 stroužků česneku Recept jehněčí na česneku s brambory a špenátem připravíme takto:
Jehněčí maso dusíme ve vodě s jemně nakrájenou cibulí a 4 stroužky česneku. Až je maso skoro měkké, přidáme brambory nakrájené na kostičky a dusíme do měkka. Dochutíme zbylým česnekem. Špenát spaříme, necháme okapat, nasekáme a v troše vody dusíme. Pak přidáme cibuli a dusíme dalších cca 5 minut. Nakonec přidáme vejce rozšlehané s mlékem a necháme srazit. V naší kuchařce bylo kromě receptu Jehněčí na česneku s brambory a špenátem nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: zapečené brambory s rajčaty a sýrem, kotlety na česneku ii, krevety na sherry a česneku, pečené brambory s česnekem, máslem a bylinkami, špenát se selským bokem a vařenými brambory, brambory zapečené se smetanou, jednoduché pečené česnekové brambory, gratinované brambory ii, jehněčí roláda se špenátovou náplní, jehněčí plátky buchlovské paní jehněčí na česneku s brambory a špenátem, recept, hlavní jídla |