KUCHAŘSKÉ RECEPTY

DALŠÍ KATEGORIE

Jehněčí na česneku s brambory a špenátem

Kategorie: hlavní jídla, skopové maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept jehněčí na česneku s brambory a špenátem potřebujeme tyto suroviny:

   • 350 g libového jehněčího masa
   • 400 g brambor
   • 800 g špenátu
   • 40 g cibule
   • 40 ml mléka
   • 1 vejce
   • 8 stroužků česneku
Recept jehněčí na česneku s brambory a špenátem připravíme takto:
Jehněčí maso dusíme ve vodě s jemně nakrájenou cibulí a 4 stroužky česneku. Až je maso skoro měkké, přidáme brambory nakrájené na kostičky a dusíme do měkka. Dochutíme zbylým česnekem. Špenát spaříme, necháme okapat, nasekáme a v troše vody dusíme. Pak přidáme cibuli a dusíme dalších cca 5 minut. Nakonec přidáme vejce rozšlehané s mlékem a necháme srazit.


V naší kuchařce bylo kromě receptu Jehněčí na česneku s brambory a špenátem nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

zapečené plněné brambory, jehněčí kari, jehněčí výpečky, beraní maso na česneku, sicilské dušené jehněčí se sýrem, nudle se špenátem a lososem, kyperská jehněčí pečeně, dušené brambory s kedlubnami, zapečené brambory se smetanou, jehněčí na rozmarýnu



jehněčí na česneku s brambory a špenátem, recept, hlavní jídla


©2024KucharkaRecepty.cz