![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 1 svazek červené řepy • 3-4 brambory • 1 mrkev • 1 nať celeru • 200 g lilků • 1-2 rajčata • 50-75g cibulové natě • 150 ml smetany Recept boršč letní připravíme takto:
Lístky červené řepy odstraníme od stonků, řepu očistíme a nakrájíme na proužky, stonky nakrájíme na kostky, dáme do hrnce s vařící vodou, přidáme mrkev a vaříme 10 - 15 minut. Poté přidáme nakrájené lístky červené řepy, očištěné lilky, rajčata, brambory, zelenou nať cibule, celerovou nať, sůl, pepř, hřebíček, bobkový list a vaříme, až budou řepa a brambory měkké. V naší kuchařce bylo kromě receptu Boršč letní nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: boršč uzeninový, boršč červený žitomírský, boršč s masovými knedlíčky, boršč pravý, boršč podkarpatský, boršč běloruský, boršč z čerstvého zelí, boršč s mletým masem, boršč ukrajinský, falešný boršč boršč letní, recept, polévky |