KUCHAŘSKÉ RECEPTY

DALŠÍ KATEGORIE

Boršč letní

Kategorie: polévky, zeleninová a bezmasá jídla

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept boršč letní potřebujeme tyto suroviny:

   • 1 svazek červené řepy
   • 3-4 brambory
   • 1 mrkev
   • 1 nať celeru
   • 200 g lilků
   • 1-2 rajčata
   • 50-75g cibulové natě
   • 150 ml smetany
Recept boršč letní připravíme takto:
Lístky červené řepy odstraníme od stonků, řepu očistíme a nakrájíme na proužky, stonky nakrájíme na kostky, dáme do hrnce s vařící vodou, přidáme mrkev a vaříme 10 - 15 minut. Poté přidáme nakrájené lístky červené řepy, očištěné lilky, rajčata, brambory, zelenou nať cibule, celerovou nať, sůl, pepř, hřebíček, bobkový list a vaříme, až budou řepa a brambory měkké.


V naší kuchařce bylo kromě receptu Boršč letní nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

boršč z čerstvého zelí, boršč běloruský, boršč ukrajinský, boršč chalupářský, boršč se zeleným hráškem, boršč s mletým masem, boršč rybářský, boršč s masovými knedlíčky, boršč ii, boršč pravý



boršč letní, recept, polévky


©2024KucharkaRecepty.cz