![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 1 kg koňské svíčkové • 30 g másla • 50 g vepřového sádla • 2 stroužky česneku • hladká mouka • sůl Recept bifteky z koňského masa připravíme takto:
Maso zbavíme blan a šlach a na několik dní naložíme do marinády. Potom maso očistíme a osušíme, nakrájíme na bifteky, mírně naklepeme a zarovnáme, důkladně potřeme rozmačkaným česnekem, osolíme, poprášíme moukou a osmahneme na rozpáleném sádle z obou stran tak, aby uvnitř zůstalo maso růžové. Hotové bifteky urovnáme na zahřátou mísu, do výpeku přidáme máslo, přilijeme trochu vody a povaříme. Hotovou šťávu podáváme zvlášť v omáčníku. V naší kuchařce bylo kromě receptu Bifteky z koňského masa nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: myslivecká roláda ze jeleního masa, líná bába z vepřového masa, nudličky z kuřecího masa s pikantní omáčkou., kung-pao z beraního masa, čínské kuřecí bifteky, mexické sekané bifteky, bačovský guláš z beraního masa, rizoto z kohoutího masa, chop-suey z vepřového masa, plněná roláda z kuřecího masa bifteky z koňského masa, recept, hlavní jídla |