![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 450 g hovězích jater • 1 lžíce oleje • šťáva z citronu • sůl • mletý černý pepř • bobkový list • olej na smažení Recept arabská hovězí játra připravíme takto:
Omytá a osušená játra nakrájíme na hranolky, přidáme citrónovou šťávu s olejem, bobkové listy, osolíme, opepříme, promícháme a necháme 1 hodinu odležet. Na pánvi rozpálíme olej a játra restujeme bez marinády 5 minut. Porce arabských hovězích jater obložíme kolečky syrové cibule, petrželkou a řezem citronu. V naší kuchařce bylo kromě receptu Arabská hovězí játra nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: hovězí srdce na paprice, hovězí maso v zelenině, hovězí maso na cibuli, dušené hovězí maso na houbách, vepřová játra na česneku, hovězí klopsy v rajské omáčce, vařené hovězí maso, dušené hovězí na víně, hovězí guláš s cuketou, kuřecí játra v bramborových plackách arabská hovězí játra, recept, hlavní jídla |