![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 500 g hovězího masa (vařeného nebo pečeného) • 4 vejce • 4 lžíce smetany • čtvrtka nakrájené cibule • 1 lžice sádla • sůl • pepř • lžíce zelené petrželnové natě Recept vařené hovězí maso připravíme takto:
Maso umeleme. Nadrobno nakrájenou cibuli podusíme na sádle, přidáme maso, smetanu, petrželovou nať nakrájenou nadrobno, sůl, pepř a vejce, dobře promícháme a chvilku společně podusíme. Potom dáme do vymazané nádoby a v páře vaříme asi 1 hodinu. Podávame zalité rajskou omáčkou a s bramborovým pyré. V naší kuchařce bylo kromě receptu Vařené hovězí maso nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: znojemské hovězí biftečky, hovězí nudličky s cibulí a chilli papričkami, pivní masové noky, hrbaté maso, dušené telecí maso ii, hovězí roláda se zeleninou, hovězí guláš s červenými fazolemi, hovězí plněné závitky, mleté maso zapečené s vejci, mramorové maso vařené hovězí maso, recept, hlavní jídla |