KUCHAŘSKÉ RECEPTY DALŠÍ KATEGORIE |
Na recept hovězí maso s pažitkovou omáčkou potřebujeme tyto suroviny: • 600 g hovězího masa • 200 ml smetany na vaření • 3 kostky zeleninového bujónu • 1,5 l vody • světlá jíška • 70 g čerstvé pažitky Recept hovězí maso s pažitkovou omáčkou připravíme takto:
V 1,5 litru vařící vody rozpustíme bujón, přidáme maso a vaříme do měkka. Potom maso vyndáme a nakrájíme na plátky. Vývar zahustíme světlou jíškou do hustoty omáčky, přidáme najemno nasekanou pažitku a podle potřeby zjemníme smetanou na vaření. Při podávání plátky masa přelijeme pažitkovou omáčkou. V naší kuchařce bylo kromě receptu Hovězí maso s pažitkovou omáčkou nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: vepřové maso po staročesku, vepřové maso s houbami a omeletou, tvarohové noky s ovocnou omáčkou, vepřové maso na divoko, telecí maso na víně, irská hovězí mísa, maso dvou barev na víně, hovězí na česneku a víně, pstruh s mandlovou omáčkou, vepřové maso s vejci a bramborem hovězí maso s pažitkovou omáčkou, recept, hlavní jídla |