KUCHAŘSKÉ RECEPTY

DALŠÍ KATEGORIE

Hovězí maso s pažitkovou omáčkou

Kategorie: hlavní jídla, hovězí maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept hovězí maso s pažitkovou omáčkou potřebujeme tyto suroviny:

   • 600 g hovězího masa
   • 200 ml smetany na vaření
   • 3 kostky zeleninového bujónu
   • 1,5 l vody
   • světlá jíška
   • 70 g čerstvé pažitky
Recept hovězí maso s pažitkovou omáčkou připravíme takto:
V 1,5 litru vařící vody rozpustíme bujón, přidáme maso a vaříme do měkka. Potom maso vyndáme a nakrájíme na plátky. Vývar zahustíme světlou jíškou do hustoty omáčky, přidáme najemno nasekanou pažitku a podle potřeby zjemníme smetanou na vaření. Při podávání plátky masa přelijeme pažitkovou omáčkou.





hovězí maso s pažitkovou omáčkou, recept, hlavní jídla


©2024KucharkaRecepty.cz