![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 20 dkg vepřového masa • 15 dkg vepřových jater • 5 dkg slaniny • 10 dkg klobásy • 6 dkg cibule • 1 dkg hladké mouky • sůl • pepř • voda Recept zbojnické pečené maso připravíme takto:
Vepřové maso, játra, klobásu, uzenou slaninu a cibuli nakrájíme na stejné plátky, které střídavě napichujeme na špejle. Maso posolíme, opepříme, dáme na pekáč a za občasného podlévání horkou vodou pečeme. Měkké vyjmeme, šťávu zaprášíme moukou, povaříme a nalijeme na maso. Zbojnické pečené maso podáváme s brambory nebo rýží. V naší kuchařce bylo kromě receptu Zbojnické pečené maso nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: kuřecí maso s nivou a mandlemi, brambory zapečené se zelím, hovězí maso na cibulce s vejci, burgundské hovězí maso, masové krokety s nivou, hovězí maso s křenovou omáčkou, dušené kozí maso, pruské masové koule, dušené hovězí maso s křenem, masová směs se zeleninou zbojnické pečené maso, recept, hlavní jídla |