![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 1 květák • 150 g šunky • 150 g žampionů • 1 rajský protlak • tuk • sůl • 200 g nastrouhaného sýra • strouhanka Recept zapečený květák potalsku připravíme takto:
Žampiony nakrájíme na plátky a osmahneme na tuku. Očištěný květák uvaříme ve slané vodě doměkka, scedíme, rozebereme, posekáme nadrobno a smícháme s podušenými žampiony. Přidáme ještě nakrájenou šunku, rajčatový protlak a polovinu nastrouhaného sýra. Směs dáme do pekáče vymazaného tukem a vysypaného strouhankou, posypeme druhou polovinou nastrouhaného sýra a zapečeme v mírně teplé troubě. Podáváme s bramborami. V naší kuchařce bylo kromě receptu Zapečený květák po italsku nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: telecí po italsku s makaróny, obalovaný smažený květák, květákové placičky ii, kuřecí závitky po italsku, květák s vepřovým masem, zapečený okoun, krůtí řezy po italsku, candát po italsku, zapečený chřest, zapečený květák v sýrové omáčce zapečený květák po italsku, recept, hlavní jídla |