![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 800 g candáta • 80 g oleje • 1 cibule • 6 rajčat, 60 g celeru • 20 g kaparů • 2 hřebíčky • pepř • petrželka • sůl Recept candát potalsku připravíme takto:
Vykostěné a kůže zbavené porce candáta osolíme a urovnáme do ohnivzdorné misky. Na oleji krátce zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme nakrájená rajčata, koření a sůl a dusíme do měkka. Pak přidáme nastrouhaný celer a usekané kapary. Směs promícháme a dáme na rybu. Pokrm zapékáme ve vyhřáté troubě asi 20 minut a před podáváním posypeme sekanou petrželkou. V naší kuchařce bylo kromě receptu Candát po italsku nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: zapečený candát s houbami, candát s cibulovou omáčkou, candát na slanině s křenem, candát s jemnou petrželkovou omáčkou, candát na hříbkách, nadívaný candát, candát na kmíně, candát po selsku, candát na másle, candát se špenátem candát po italsku, recept, hlavní jídla |