![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 500 g vepřového ramínka • sůl • 80 g másla • 20 g cibule • 500 g brambor • 4 vejce • pepř • zelená petrželka Recept vepřové maso s vejci a bramborem připravíme takto:
Vepřové maso nakrájíme na stejné kousky. V hrnci usmažíme do růžova na másle nadrobno nasekanou cibulku, do ní vložíme maso, osolíme a dusíme tak dlouho, až šťáva na mase vysmahne. Pak je podlijeme horkou vodou a udusíme skoro do měkka. Vzniklou omáčku opět vysmahneme a vmícháme do ní uvařené, oloupané a nakrájené na větší kostky brambory. Do toho přimícháme rozmíchaná vajíčka, osolíme, opepříme, lehce promícháme a opečeme do růžova. Podáváme posypané zelenou petrželkou. V naší kuchařce bylo kromě receptu Vepřové maso s vejci a bramborem nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: dušené sójové maso s mrkví, zapečené hovězí maso s pórkem, bosenské masové kuličky, mozeček s vejci, znojemské hovězí maso, filé zapečené s bramborem, vepřové maso na smetaně, jehněčí maso na česneku, hovězí maso na pepři, dušené srnčí maso vepřové maso s vejci a bramborem, recept, hlavní jídla |