KUCHAŘSKÉ RECEPTY DALŠÍ KATEGORIE |
Na recept vánoční pstruh potřebujeme tyto suroviny: • 4 pstruzi • 50 g oloupaných mandlí • 1 cibule • sůl • mletý černý pepř • citronová šťáva • rostlinný olej • 1 lžíce worchestrové omáčky • zelená petrželová nať Recept vánoční pstruh připravíme takto:
Vykuchané pstruhy omyjeme, osolíme, okořeníme mletým černým pepřem, pokapeme citronovou šťávou, krátce osmahneme na rozehřátém rostlinném oleji, vyndáme a uchováme v teple. Ve výpeku osmahneme cibule nakrájenou na kolečka a mandle, přimícháme lžíci worchestrové omáčky, vložíme zpět osmahnuté pstruhy a opékáme doměkka. Podáváme ozdobené kousky zelené petrželové natě. V naší kuchařce bylo kromě receptu Vánoční pstruh nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: pstruh na slanině, vánoční kapr s kysaným zelím, vánoční kapr na šalvěji, pstruh na tokajském víně, pstruh na roštu, pstruh po mlynářsku, medový grilovaný pstruh, pstruh pečený po šumavsku, pikantní pstruh, pstruh po arménsku vánoční pstruh, recept, hlavní jídla |