![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 4 pstruzi • 50 g oloupaných mandlí • 1 cibule • sůl • mletý černý pepř • citronová šťáva • rostlinný olej • 1 lžíce worchestrové omáčky • zelená petrželová nať Recept vánoční pstruh připravíme takto:
Vykuchané pstruhy omyjeme, osolíme, okořeníme mletým černým pepřem, pokapeme citronovou šťávou, krátce osmahneme na rozehřátém rostlinném oleji, vyndáme a uchováme v teple. Ve výpeku osmahneme cibule nakrájenou na kolečka a mandle, přimícháme lžíci worchestrové omáčky, vložíme zpět osmahnuté pstruhy a opékáme doměkka. Podáváme ozdobené kousky zelené petrželové natě. V naší kuchařce bylo kromě receptu Vánoční pstruh nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: plněný pstruh, medový grilovaný pstruh, pstruh s petrželovou omáčkou, pstruh plněný houbami, pstruh s mandlemi, pstruh na víně, pstruh s mandlovou omáčkou, radenínský vánoční kapr, pstruh na slanině ii, pstruh na roštu vánoční pstruh, recept, hlavní jídla |