KUCHAŘSKÉ RECEPTY DALŠÍ KATEGORIE |
Na recept pstruh s mandlovou omáčkou potřebujeme tyto suroviny: • 4 pstruzi • 150 g cibule • sůl • špetka mletého pepře • 2 stroužky česneku • 50 g loupaných mandlí • 50 g rajčatového protlaku • 80 g oleje • 20 g hladké mouky • citrón • 1 dcl bílého vína Recept pstruh s mandlovou omáčkou připravíme takto:
Pstruhy osolíme a opečeme po obou stranách na polovině oleje a pak je vyjmeme. Do výpeku přidáme zbytek oleje, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli a česnek, osmahneme, zaprášíme moukou a umícháme světlou jíšku. Tu pak zředíme vínem a trochou vody, dobře povaříme, okořeníme a procedíme, zakapeme citrónem, přidáme rajčatový protlak a loupané mandle nakrájené na nudličky. Pstruha s mandlovou omáčkou podáváme s rýží. V naší kuchařce bylo kromě receptu Pstruh s mandlovou omáčkou nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: pstruh na smetaně, štika s jemnou omáčkou, špagety se sýrovou omáčkou, hovězí maso s pažitkovou omáčkou, těstoviny se zeleninovou omáčkou, hovězí plátky s pikantní omáčkou, kapr s paprikovou omáčkou, sicilské rýžové knedlíčky s rajčatovou omáčkou, hovězí maso s křenovou omáčkou, plněný pstruh pstruh s mandlovou omáčkou, recept, hlavní jídla |