![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 8 vařených vajec • 1 konserva tuňáka ve vlastní šťávě • 2 cibule • 1 svazek pažitky • 0,5 l vývaru • 0,5 l mléka • 3 lžíce rostlinného oleje • 3 lžíce hladké mouky • 2 lžíce kaparů • sůl • bílý mletý pepř Recept vaječné ragú připravíme takto:
Cibuli oloupeme, nakrájíme na kostičky, osmahneme na oleji, zasypeme moukou a necháme zpěnit. Pak postupně za stálého míchání přiléváme studené mléko a vývar, přivedeme k varu a na mírném ohni vaříme 5 minut. Potom přidáme nasekanou pažitku, scezeného tuňáka, na šestinky nakrájená vejce a kapary a prohřejeme. Dochutíme solí a pepřem. Vaječné ragú podáváme nejlépe s vařenými brambory. V naší kuchařce bylo kromě receptu Vaječné ragú nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: ragú s klobásou a hráškem, houbové ragú, srnčí ragú, jehněčí ragú se žampiony, telecí ragú, hovězí ragú na víně se žampiony, ďábelské ragú, sójové ragú se žampióny, vaječné řízky, německé bramborové ragú vaječné ragú, recept, hlavní jídla |