KUCHAŘSKÉ RECEPTY DALŠÍ KATEGORIE |
Na recept krůtí maso s fazolovým ragú potřebujeme tyto suroviny: • 400 g krůtího masa • 400 g vyloupaných bílých a zelených fazolí • 1 cibule • 1 jarní cibule • 100g rajčat • olej • sůl • tymián • 2 str.česneku • 4 lžíce rajského protlaku • bílý pepř Recept krůtí maso s fazolovým ragú připravíme takto:
Fazole namočíme přes noc a pak je ve vodě uvaříme doměkka. Pak je slijeme přes síto, ale vodu uschováme. Krůtí maso očistíme,nakrájíme na kostky, osolíme a opepříme bílým pepřem. Cibuli nakrájíme na kostičky, jarní cibulku na kolečka a rajčata na kousky. Česnek prolisujeme. Ze zelených fazolek odkrojíme stonky a lusky překrojíme na polovinu. Maso důkladně osmahneme na cibulce a dochutíme tymiánem. Přidáme nakrájené fazolky s česnekem a necháme podusit. Nakonec přidáme pokrájená rajčata, uvařené fazolky a vmícháme rajský protlak. Omáčku podle potřeby zředíme vodou z fazolek. Ragú přímo na talíři posypeme jarní cibulkou. V naší kuchařce bylo kromě receptu Krůtí maso s fazolovým ragú nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: bosenské masové kuličky, dušené telecí maso, hovězí maso na zázvoru, hovězí maso s rukolou, krůtí kapsa plněná houbovou rýží, vepřové maso s ananasem, kuřecí maso s játry a šunkou, vepřové maso s houbami a omeletou, pikantní krůtí placičky, masopustní vepřový guláš krůtí maso s fazolovým ragú, recept, hlavní jídla |