KUCHAŘSKÉ RECEPTY

DALŠÍ KATEGORIE

Krůtí maso s fazolovým ragú

Kategorie: hlavní jídla, drůbeží maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept krůtí maso s fazolovým ragú potřebujeme tyto suroviny:

   • 400 g krůtího masa
   • 400 g vyloupaných bílých a zelených fazolí
   • 1 cibule
   • 1 jarní cibule
   • 100g rajčat
   • olej
   • sůl
   • tymián
   • 2 str.česneku
   • 4 lžíce rajského protlaku
   • bílý pepř
Recept krůtí maso s fazolovým ragú připravíme takto:
Fazole namočíme přes noc a pak je ve vodě uvaříme doměkka. Pak je slijeme přes síto, ale vodu uschováme. Krůtí maso očistíme,nakrájíme na kostky, osolíme a opepříme bílým pepřem. Cibuli nakrájíme na kostičky, jarní cibulku na kolečka a rajčata na kousky. Česnek prolisujeme. Ze zelených fazolek odkrojíme stonky a lusky překrojíme na polovinu. Maso důkladně osmahneme na cibulce a dochutíme tymiánem. Přidáme nakrájené fazolky s česnekem a necháme podusit. Nakonec přidáme pokrájená rajčata, uvařené fazolky a vmícháme rajský protlak. Omáčku podle potřeby zředíme vodou z fazolek. Ragú přímo na talíři posypeme jarní cibulkou.





krůtí maso s fazolovým ragú, recept, hlavní jídla


©2024KucharkaRecepty.cz