KUCHAŘSKÉ RECEPTY DALŠÍ KATEGORIE |
Na recept úhoř s čertovou omáčkou potřebujeme tyto suroviny: • Úhoř • sůl • pepř • hladká mouka • vejce • strouhanka • na čertovu omáčku: majonéza + lák od okurek + celý pepř + kuličky jalovce + trocha octa + cibule + pálivá hořčice + chilli + špetka cukru Recept úhoř s čertovou omáčkou připravíme takto:
Čertova omáčku připravíme následovně: majonézu slabě rozředíme okurkovým lákem a dobře rozšleháme na jemnou omáčku. V trošce octa povaříme asi půl lžičky celého pepře a několik zrnek jalovce, pak vše vyndáme a roztlučeme. Přidáme to do omáčky s jemně nakrájenou cibulkou, pálivou hořčicí, chilli a troškou cukru a rozmícháme. Úhoře uvařeného v osolené vodě necháme vychladnout, dobře ho opepříme, obalíme v trojobalu (jako řízek) a usmažíme. V naší kuchařce bylo kromě receptu Úhoř s čertovou omáčkou nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: chřest se smetanovou omáčkou, těstoviny s rajčatovou omáčkou, myslivecké špagety s ovocnou omáčkou, srnčí karbanátky s paprikovou omáčkou, bramborové noky s omáčkou ze sýra, fazolky se smetanovou omáčkou, telecí medailónky se sýrovou omáčkou, hovězí maso s křenovou omáčkou, přírodní vepřové řízky s tmavou cibulovou omáčkou, špagety s nivovou omáčkou úhoř s čertovou omáčkou, recept, hlavní jídla |