![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 2 kg rybího masa • 2,5 l vody • 1 mrkev • 1 snítka celerové nati • 1 cibule • 1 pórek • 3 bobkové listy • 10 kuliček pepře • 1 lžička soli • 1 lžíce citrónové šťávy Recept rybí ucha připravíme takto:
Zeleninu a koření dáme vaříme ve vodě 15 minut. Přidáme polovinu rybího masa a vaříme doměkka. Uvařené maso protřeme sítem nebo vykostíme a rozmixujeme. Znovu je přivedeme k varu. Zbylé rybí maso nakrájíme na plátky, přidáme do husté polévky a 15 minut prohříváme těsně pod bodem varu. Nakonec ochutíme citrónovou šťávou. V naší kuchařce bylo kromě receptu Rybí ucha nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: rybí polévka s brambory a zeleninou, hnědá rybí polévka s knedlíčky z mlíčí, sevillská rybí polévka, postní rybí polévka, vánoční rybí polévka, polévka z rybího filé, rybí polévka s cuketou, polévka z rybího filé se zeleninou a bramborami, bavorská rybí polévka s knedlíčky, přesnídávková rybí polévka rybí ucha, recept, polévky |