KUCHAŘSKÉ RECEPTY

DALŠÍ KATEGORIE

Bavorská rybí polévka s knedlíčky

Kategorie: polévky, ryby a vodní potvory

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept bavorská rybí polévka s knedlíčky potřebujeme tyto suroviny:

   • 800 g rybích odřezků a vnitřností
   • 1 větší cibule
   • sůl
   • 150 g kořenové zeleniny
   • 2 vejce
   • hrst strouhanky
   • 3 lžíce oleje
   • 50 g másla
   • sůl
   • provensálské koření
   • muškátový oříšek
   • zelené bylinky
Recept bavorská rybí polévka s knedlíčky připravíme takto:
Rybí odřezky zvolna uvaříme spolu s cibulí a kořenovou zeleninou na silný vývar. Osolíme a přidáme koření. Hotový vývar procedíme a maso z ryb obereme. Obrané maso a syrové vnitřnosti pak rozsekáme na kousky, přidáme vejce, strouhanku, trochu oleje, muškátový květ a část nasekaných bylinek a vymícháme těsto, které necháme alespoň 15 minut odpočinout. Potom z těsta tvoříme knedlíčky, vložíme do vývaru z ryb a zavaříme. V kastrolu na rozpuštěném másle zpěníme zbylé bylinky (ve kterých by neměl chybět kopr) a vlijeme do polévky.





bavorská rybí polévka s knedlíčky, recept, polévky


©2024KucharkaRecepty.cz