![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 600 g různých ryb • 60 g cibule • 250 ml zakysané smetany • hladká mouka • sůl • 1 lžička červené mleté papriky • 50 g tuku • cukr • ocet Recept rybí paprikáš připravíme takto:
Očištěné a umyté ryby vykostíme, nakrájíme na kostky a osolíme. Na rozpáleném tuku zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme červenou papriku a ryby a za občasného podlévání dusíme. Ve smetaně rozmícháme mouku, nalijeme na hotové ryby a necháme přejít varem. Nakonec dochutíme octem a cukrem. Podávame s haluškami. V naší kuchařce bylo kromě receptu Rybí paprikáš nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: rybí filé na olivách, rybí filé po pražsku, domácí rybí prsty, husí paprikáš, labužnické rybí filé, rybí filé v pomerančové omáčce, rybí filé po indicku, rybí karbanátky ii, rybí paela, telecí paprikáš rybí paprikáš, recept, hlavní jídla |