KUCHAŘSKÉ RECEPTY

DALŠÍ KATEGORIE

Rybí filé na olivách

Kategorie: hlavní jídla, ryby a vodní potvory

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept rybí filé na olivách potřebujeme tyto suroviny:

   • 4 porce rybího filé
   • 800 g brambor
   • 2 cibule
   • 2 papriky
   • 8 rajčata
   • mleté koření
   • 400 g oliv bez pecek
   • citronová šťáva
   • sůl
Recept rybí filé na olivách připravíme takto:
Brambory nakrájíme na kostky, papriky na nudličky a cibuli nadrobno. Osmažíme na oleji, přidáme oloupaná a na kostičky nakrájená rajčata, podlijeme vodou, osolíme, okořeníme a dusíme. Na jiné pánvi usmažíme rybí filé, přidáme směs z brambor a zeleniny, dochutíme a filé i se směsí spolu prohřejeme. Nakonec přidáme olivy a pokapeme citronovou šťávou. Podáváme s bílým chlebem.


V naší kuchařce bylo kromě receptu Rybí filé na olivách nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

rybí karbanátky, filé v žampionové omáčce, filé na kari, domácí rybí prsty, rybí filé na pivě, japonské filé, mořské filé na rožni, rybí filé pro diabetiky, rybí filé v pomerančové omáčce, telecí filé marina



rybí filé na olivách, recept, hlavní jídla


©2024KucharkaRecepty.cz