![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 400 g kohoutího masa • 300 g rýže • 1 cibule • 1 malý květák • 50 g mrkve • 100 g vyloupaného zeleného hrášku • rostlinný olej • drůbeží vývar • sůl • pepř • mletá červená paprika • zelená petrželová nať • tvrdý sýr Recept rizoto z kohoutího masa připravíme takto:
Maso umeleme na masovém mlýnku a osolíme a opepříme. Cibuli nakrájíme, zpěníme na rozehřátém rostlinném oleji, přidáme připravené maso a opečeme. Pak poprášíme mletou červenou paprikou, podlijeme vývarem a dusíme dopoloměkka. Potom přidáme očištěnou a nakrájenou mrkev, vyloupaný zelený hrášek, znovu krátce podusíme, pak přidáme rýži, zalijeme horkým vývarem, promícháme a dusíme doměkka. Očištěný květák uvaříme zvlášť v osolené vodě, scedíme, rozebereme na růžičky, přidáme k masu a zlehka promícháme. Podáváme posypané tvrdým strouhaným sýrem a nadrobno nakrájenou zelenou petrželovou natí. V naší kuchařce bylo kromě receptu Rizoto z kohoutího masa nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: kuřecí rizoto, rizoto zeleninové, rizoto s liškami, roláda z telecího masa, guláš ze skopového masa, hříbkové rizoto, líná bába z vepřového masa, rizoto houbové, rizoto s mořskými plody, chop-suey z vepřového masa rizoto z kohoutího masa, recept, hlavní jídla |