KUCHAŘSKÉ RECEPTY DALŠÍ KATEGORIE |
Na recept pstruh s petrželovou omáčkou potřebujeme tyto suroviny: • 3 pstruzi • 3 žloutky • kořenová zelenina • zelená jemně sekaná petržel • olej • citrón • sůl • nové koření Recept pstruh s petrželovou omáčkou připravíme takto:
Nakrájíme kořenovou zeleninu, dáme do litru vody, přidáme nové koření, citrónou šťávu a sůl a povaříme. Vývar necháme na mírném ohni, vložíme pstruhy i s hlavou a zvolna vaříme asi 15 minut. Omáčku připavíme tak, že natvrdo uvařené žloutky rozetřeme a smícháme s citrónou šťávou, pepřem a nadrobno nakrájenou kořenovou zeleninou. Za stálého míchání přikapáváme olej. Pstruhy podáváme s vařenými brambory a zalijeme omáčkou. V naší kuchařce bylo kromě receptu Pstruh s petrželovou omáčkou nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: pečená kachna s jablky a rozinkovou omáčkou, těstoviny se zeleninovou omáčkou, pstruh na másle a víně, srnčí karbanátky s paprikovou omáčkou, pstruh na houbách, pstruh po mlynářsku, pstruh v alobalu, gnocchi s tvarohovou omáčkou, pravá svíčková s křenovou omáčkou, pstruh se slaninou pstruh s petrželovou omáčkou, recept, hlavní jídla |