![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 3 pstruzi • 3 žloutky • kořenová zelenina • zelená jemně sekaná petržel • olej • citrón • sůl • nové koření Recept pstruh s petrželovou omáčkou připravíme takto:
Nakrájíme kořenovou zeleninu, dáme do litru vody, přidáme nové koření, citrónou šťávu a sůl a povaříme. Vývar necháme na mírném ohni, vložíme pstruhy i s hlavou a zvolna vaříme asi 15 minut. Omáčku připavíme tak, že natvrdo uvařené žloutky rozetřeme a smícháme s citrónou šťávou, pepřem a nadrobno nakrájenou kořenovou zeleninou. Za stálého míchání přikapáváme olej. Pstruhy podáváme s vařenými brambory a zalijeme omáčkou. V naší kuchařce bylo kromě receptu Pstruh s petrželovou omáčkou nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: pstruh na slanině ii, pečený steak ze žraloka s omáčkou, brambory s houbovou omáčkou, pstruh se slaninou, pstruh na másle a víně, hovězí s estragonovou omáčkou, mřenky se sýrovou omáčkou, medový grilovaný pstruh, pstruh s bylinkovou omáčkou, pstruh na grilu ii pstruh s petrželovou omáčkou, recept, hlavní jídla |