KUCHAŘSKÉ RECEPTY DALŠÍ KATEGORIE |
Na recept pstruh s bylinkovou omáčkou potřebujeme tyto suroviny: • 4 filety ze pstruha • 75 g másla • 150 ml smetany • 3 lžíce petrželky • 1 lžíce bazalky • snítka šalvěje • snítka rozmarýnu • sůl • bílý pepř. Recept pstruh s bylinkovou omáčkou připravíme takto:
Pstruha zprudka opečeme na másle, pak vyjmeme, do výpeku dáme nasekané bylinky, restujeme asi 3 minuty, přidáme smetanu a dochutíme solí a bílým pepřem. Hotového pstruha přelejeme bylinkovou omáčkou a podáváme s bramborem. V naší kuchařce bylo kromě receptu Pstruh s bylinkovou omáčkou nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: pstruh na roštu, telecí maso se smetanovou omáčkou, pstruh na slanině, hovězí s estragonovou omáčkou, uzené maso se švestkovou omáčkou, vepřový jazyk s křenovou omáčkou, těstoviny s houbovou omáčkou, jehněčí rolka s provensálskou omáčkou, plněný pstruh, pstruh po kyjevsku pstruh s bylinkovou omáčkou, recept, hlavní jídla |