![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 4 filety ze pstruha • 75 g másla • 150 ml smetany • 3 lžíce petrželky • 1 lžíce bazalky • snítka šalvěje • snítka rozmarýnu • sůl • bílý pepř. Recept pstruh s bylinkovou omáčkou připravíme takto:
Pstruha zprudka opečeme na másle, pak vyjmeme, do výpeku dáme nasekané bylinky, restujeme asi 3 minuty, přidáme smetanu a dochutíme solí a bílým pepřem. Hotového pstruha přelejeme bylinkovou omáčkou a podáváme s bramborem. V naší kuchařce bylo kromě receptu Pstruh s bylinkovou omáčkou nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: špagety se zeleninou a sýrovou omáčkou, kapr s paprikovou omáčkou, vánoční pstruh, dušené kuře s bílou omáčkou, fettucine s oříškovou omáčkou, mřenky se sýrovou omáčkou, pstruh na smetaně, mořský okoun s koprovou omáčkou, špagety s omáčkou z modrého sýra, vepřové maso se šípkovou omáčkou pstruh s bylinkovou omáčkou, recept, hlavní jídla |