KUCHAŘSKÉ RECEPTY DALŠÍ KATEGORIE |
Na recept pstruh na másle a víně potřebujeme tyto suroviny: • 1 pstruh • hladká mouka • máslo • 2 dcl bílého vína • sůl • kmín • bylinky (petržel + tymián + rozmarýn + libeček) Recept pstruh na másle a víně připravíme takto:
Očištěného a vykuchaného pstruha osolíme, posypeme kmínem a zaprášíme moukou. Na pánvi rozpustíme máslo a pstruha krátce po obou stranách osmahneme. Pak ho posadíme na břicho tak, že roztáhneme boky a podlijeme vínem, zasypeme čerstvými zelenými bylinkami a dusíme do měkka. Podáváme s vařenými brambory. V naší kuchařce bylo kromě receptu Pstruh na másle a víně nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: dušené hovězí na víně, pstruh na víně, pstruh na grilu, vařená ryba s máslem, maréna na másle, krevety na česnekovém másle, hovězí krk na víně s dýňovo-bramborovým pyré, losos na bylinkovém másle, drůbeží játra na víně, pstruh na rozmarýnu pstruh na másle a víně, recept, hlavní jídla |