KUCHAŘSKÉ RECEPTY

DALŠÍ KATEGORIE

Pstruh na másle a víně

Kategorie: hlavní jídla, ryby a vodní potvory

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept pstruh na másle a víně potřebujeme tyto suroviny:

   • 1 pstruh
   • hladká mouka
   • máslo
   • 2 dcl bílého vína
   • sůl
   • kmín
   • bylinky (petržel + tymián + rozmarýn + libeček)
Recept pstruh na másle a víně připravíme takto:
Očištěného a vykuchaného pstruha osolíme, posypeme kmínem a zaprášíme moukou. Na pánvi rozpustíme máslo a pstruha krátce po obou stranách osmahneme. Pak ho posadíme na břicho tak, že roztáhneme boky a podlijeme vínem, zasypeme čerstvými zelenými bylinkami a dusíme do měkka. Podáváme s vařenými brambory.


V naší kuchařce bylo kromě receptu Pstruh na másle a víně nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

losos na bylinkovém másle, vepřový guláš na víně, pstruh na másle, pstruh na grilu ii, pikantní pstruh, pstruh plněný houbami, pstruh v alobalu, hovězí ragú na víně se žampiony, hovězí nudličky na víně, pstruh na modro



pstruh na másle a víně, recept, hlavní jídla


©2024KucharkaRecepty.cz