![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 4 filety ze pstruha • 75 g másla • 150 ml smetany • 3 lžíce petrželky • 1 lžíce bazalky • snítka šalvěje • snítka rozmarýnu • sůl • bílý pepř. Recept pstruh s bylinkovou omáčkou připravíme takto:
Pstruha zprudka opečeme na másle, pak vyjmeme, do výpeku dáme nasekané bylinky, restujeme asi 3 minuty, přidáme smetanu a dochutíme solí a bílým pepřem. Hotového pstruha přelejeme bylinkovou omáčkou a podáváme s bramborem. V naší kuchařce bylo kromě receptu Pstruh s bylinkovou omáčkou nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: špagety s medovou omáčkou, vepřové medailonky s česnekovou omáčkou, zapečená panenka s bylinkovou náplní, telecí maso se smetanovou omáčkou, pstruh na grilu, pstruh na šalvěji, kuřecí stehna s bylinkovou kůrkou, pstruh na slanině ii, tvarohové noky s ovocnou omáčkou, sicilské rýžové knedlíčky s rajčatovou omáčkou pstruh s bylinkovou omáčkou, recept, hlavní jídla |