KUCHAŘSKÉ RECEPTY DALŠÍ KATEGORIE |
Na recept pstruh s bylinkovou omáčkou potřebujeme tyto suroviny: • 4 filety ze pstruha • 75 g másla • 150 ml smetany • 3 lžíce petrželky • 1 lžíce bazalky • snítka šalvěje • snítka rozmarýnu • sůl • bílý pepř. Recept pstruh s bylinkovou omáčkou připravíme takto:
Pstruha zprudka opečeme na másle, pak vyjmeme, do výpeku dáme nasekané bylinky, restujeme asi 3 minuty, přidáme smetanu a dochutíme solí a bílým pepřem. Hotového pstruha přelejeme bylinkovou omáčkou a podáváme s bramborem. V naší kuchařce bylo kromě receptu Pstruh s bylinkovou omáčkou nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: růžičková kapusta se šunkou a sýrovou omáčkou, květák se sýrovou omáčkou, kuřecí prsa se sýrovou omáčkou, pstruh po arménsku, kuřecí játra v těstíčku s jogurtovou omáčkou, makarony s ořechovou omáčkou, halušky s rajčatovou omáčkou, hovězí pečeně s cibulovou omáčkou, pečená kachna s višňovou omáčkou, zadělávaný zajíc s černou omáčkou pstruh s bylinkovou omáčkou, recept, hlavní jídla |