KUCHAŘSKÉ RECEPTY

DALŠÍ KATEGORIE

Pstruh s bylinkovou omáčkou

Kategorie: hlavní jídla, ryby a vodní potvory

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept pstruh s bylinkovou omáčkou potřebujeme tyto suroviny:

   • 4 filety ze pstruha
   • 75 g másla
   • 150 ml smetany
   • 3 lžíce petrželky
   • 1 lžíce bazalky
   • snítka šalvěje
   • snítka rozmarýnu
   • sůl
   • bílý pepř.
Recept pstruh s bylinkovou omáčkou připravíme takto:
Pstruha zprudka opečeme na másle, pak vyjmeme, do výpeku dáme nasekané bylinky, restujeme asi 3 minuty, přidáme smetanu a dochutíme solí a bílým pepřem. Hotového pstruha přelejeme bylinkovou omáčkou a podáváme s bramborem.





pstruh s bylinkovou omáčkou, recept, hlavní jídla


©2024KucharkaRecepty.cz