KUCHAŘSKÉ RECEPTY

DALŠÍ KATEGORIE

Pstruh na šalvěji

Kategorie: hlavní jídla, ryby a vodní potvory

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept pstruh na šalvěji potřebujeme tyto suroviny:

   • 2 pstruzi
   • 50 g másla
   • olivový olej
   • sůl
   • pepř
   • hrst čerstvé šalvěje
Recept pstruh na šalvěji připravíme takto:
Ryby očistíme, omyjeme, osušíme, zvenku i zevnitř nasolíme a zevnitř opepříme. Do břicha každé ryby dáme několik lístků šalvěje a kousek másla, ryby vložíme pekáče vymazaného olivovým olejem, dáme do předehřáté trouby na 170°C a pečeme asi 25 minut.


V naší kuchařce bylo kromě receptu Pstruh na šalvěji nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

vánoční pstruh, pstruh na grilu ii, pstruh po kyjevsku, pstruh na sardeli, pstruh s mandlovou omáčkou, pstruh na hřibech, kuře na slanině a šalvěji, pstruh po arménsku, pstruh pečený po šumavsku, pstruh na tokajském víně



pstruh na šalvěji, recept, hlavní jídla


©2024KucharkaRecepty.cz