![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 4 pstruzi • 40 g másla • 20 g kaparů • 2 vejce • 160 g oleje • petrželka • citrónová šťáva • sůl • hladká mouka • strouhanka Recept pstruh po kyjevsku připravíme takto:
Do změklého másla vmícháme najemno sekanou petrželku a kapary a přidáme citrónovou šťávu. Ryby osolíme a plníme připravenou směsí. Břišní otvor zmáčkneme a rybu obalíme v mouce, rozšlehaném vejci, znovu v mouce a vejci a nakonec ve strouhance a smažíme zvolna v rozpáleném oleji. V naší kuchařce bylo kromě receptu Pstruh po kyjevsku nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: pstruh na slanině, pstruh na hřibech, pstruh s bylinkovou omáčkou, pstruh plněný tvarohem, pstruh se slaninou, pstruh na roštu, pstruh v alobalu, pikantní pstruh, pečený pstruh s mandlemi, plněný pstruh pstruh po kyjevsku, recept, hlavní jídla |