KUCHAŘSKÉ RECEPTY

DALŠÍ KATEGORIE

Pstruh po kyjevsku

Kategorie: hlavní jídla, ryby a vodní potvory

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept pstruh po kyjevsku potřebujeme tyto suroviny:

   • 4 pstruzi
   • 40 g másla
   • 20 g kaparů
   • 2 vejce
   • 160 g oleje
   • petrželka
   • citrónová šťáva
   • sůl
   • hladká mouka
   • strouhanka
Recept pstruh po kyjevsku připravíme takto:
Do změklého másla vmícháme najemno sekanou petrželku a kapary a přidáme citrónovou šťávu. Ryby osolíme a plníme připravenou směsí. Břišní otvor zmáčkneme a rybu obalíme v mouce, rozšlehaném vejci, znovu v mouce a vejci a nakonec ve strouhance a smažíme zvolna v rozpáleném oleji.


V naší kuchařce bylo kromě receptu Pstruh po kyjevsku nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

pstruh na slanině, pstruh na hřibech, pstruh s bylinkovou omáčkou, pstruh plněný tvarohem, pstruh se slaninou, pstruh na roštu, pstruh v alobalu, pikantní pstruh, pečený pstruh s mandlemi, plněný pstruh



pstruh po kyjevsku, recept, hlavní jídla


©2025KucharkaRecepty.cz