![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 4 pstruzi • 2 cibule • 60 g másla • 80 g oleje • 100 ml bílého vína • 200 g hřibů • sůl • citrón • petrželka • kmín Recept pstruh na hřibech připravíme takto:
Do břišní dutiny osolených pstruhů vložíme osminku citrónu bez jader a snítku petrželky. Nadrobno nakrájenou cibuli zpěníme na oleji, přidáme pstruhy a zvolna pečeme v troubě. Ke konci pečení ryby přelijeme vínem a přidáme hřiby podušené na polovině másla se solí a kmínem a zvolna dopečeme. Šťávu z pečených ryb zjemníme zbylým máslem. V naší kuchařce bylo kromě receptu Pstruh na hřibech nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: pstruh s mandlovou omáčkou, pikantní pstruh, pstruh s mandlemi, medový grilovaný pstruh, pstruh po arménsku, pstruh po mlynářsku, pstruh na houbách, pstruh na slanině ii, pstruh na grilu, pstruh s petrželovou omáčkou pstruh na hřibech, recept, hlavní jídla |