KUCHAŘSKÉ RECEPTY DALŠÍ KATEGORIE |
Na recept pstruh na hřibech potřebujeme tyto suroviny: • 4 pstruzi • 2 cibule • 60 g másla • 80 g oleje • 100 ml bílého vína • 200 g hřibů • sůl • citrón • petrželka • kmín Recept pstruh na hřibech připravíme takto:
Do břišní dutiny osolených pstruhů vložíme osminku citrónu bez jader a snítku petrželky. Nadrobno nakrájenou cibuli zpěníme na oleji, přidáme pstruhy a zvolna pečeme v troubě. Ke konci pečení ryby přelijeme vínem a přidáme hřiby podušené na polovině másla se solí a kmínem a zvolna dopečeme. Šťávu z pečených ryb zjemníme zbylým máslem. V naší kuchařce bylo kromě receptu Pstruh na hřibech nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: pstruh se slaninou, pstruh s petrželovou omáčkou, pstruh plněný houbami, pstruh na másle a víně, pstruh v alobalu, pstruh na víně, pstruh plněný tvarohem, pstruh po savojsku, pstruh na tokajském víně, pstruh po kyjevsku pstruh na hřibech, recept, hlavní jídla |