KUCHAŘSKÉ RECEPTY

DALŠÍ KATEGORIE

Pstruh na hřibech

Kategorie: hlavní jídla, ryby a vodní potvory

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept pstruh na hřibech potřebujeme tyto suroviny:

   • 4 pstruzi
   • 2 cibule
   • 60 g másla
   • 80 g oleje
   • 100 ml bílého vína
   • 200 g hřibů
   • sůl
   • citrón
   • petrželka
   • kmín
Recept pstruh na hřibech připravíme takto:
Do břišní dutiny osolených pstruhů vložíme osminku citrónu bez jader a snítku petrželky. Nadrobno nakrájenou cibuli zpěníme na oleji, přidáme pstruhy a zvolna pečeme v troubě. Ke konci pečení ryby přelijeme vínem a přidáme hřiby podušené na polovině másla se solí a kmínem a zvolna dopečeme. Šťávu z pečených ryb zjemníme zbylým máslem.


V naší kuchařce bylo kromě receptu Pstruh na hřibech nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

pstruh se slaninou, pstruh s petrželovou omáčkou, pstruh plněný houbami, pstruh na másle a víně, pstruh v alobalu, pstruh na víně, pstruh plněný tvarohem, pstruh po savojsku, pstruh na tokajském víně, pstruh po kyjevsku



pstruh na hřibech, recept, hlavní jídla


©2025KucharkaRecepty.cz