![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 800 g bůčku • 2 cibule • voda • tuk • světlé pivo • strouhanka • nové koření • mletý pepř • bobkový list Recept pivovarský guláš připravíme takto:
Cibuli nakrájíme najemno, osmahneme na tuku, přidáme na kostky nakrájené maso a necháme dusit. Až je maso poloměké, okořeníme. Když je maso měké zalijeme ho pivem, zaprášíme ho strouhankou a ještě chvilku povaříme. Podáváme s chlebem nebo knedlíkem. V naší kuchařce bylo kromě receptu Pivovarský guláš nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: ukrajinský guláš, vepřový guláš se zeleninou na víně, kančí guláš s brusinkami, jelení guláš ii, hovězí guláš s houbami, srnčí guláš minutkový, debrecínský guláš s rajčaty, kůzlečí guláš, popovický guláš, houbový guláš se špenátovými noky pivovarský guláš, recept, hlavní jídla |