![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 500 g kůzlečího předního masa • 1 velká cibule • 2 lžíce sádla • 1 lžička sladké papriky • špetka kmínu • 3 stroužky česneku • 2 krajíčky chleba • 1 snítka sušeného libečku • sůl Recept kůzlečí guláš připravíme takto:
Kůzlečí maso omyjeme, nakrájíme na kostičky, osmahneme na sádle, přidáme zpěněnou nakrájenou cibuli, ke které jsme přidali papriku, kmín, třený česnek a sůl. Vše podlijeme vodou a vaříme nebo dusíme v troubě skoro doměkka. Pak přidáme krajíčky chleba bez kůrky nalámané na menší kousky a necháme rozvařit v guláši. Pokrm dochutíme solí a libečkem. Podáváme s knedlíky. V naší kuchařce bylo kromě receptu Kůzlečí guláš nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: guláš s houbami, fazolový kuřecí guláš, bramborový guláš ii, cikánský guláš, pikantní kančí guláš, rybářský guláš, pikantní guláš na žampionech, guláš z hovězí oháňky, bačovský guláš z beraního masa, bramborový guláš se slaninou kůzlečí guláš, recept, hlavní jídla |