![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 750 g předního hovězího • 250 g párků paprikový salát • 200 g cibule • žampiony • tuk • 6 dcl vody • sůl • pepř • mletá červená paprika • kmín • česnek • 2 lžíce rajčatového protlaku • majoránka • hladká mouka Recept pašerácký guláš připravíme takto:
Maso nakrájíme na kostky, na tuku osmahneme nakrájenou cibuli, zaprášíme paprikou, zpěníme a vložíme maso. Orestujeme, zalijeme vodou, přidáme sůl, pepř, kmín, utřený česnek, rajčatový protlak, majoránku a dusíme doměkka. Šťávu vydusíme do tuku, zaprášíme hladkou moukou, orestujeme, zalijeme vodou a provaříme. Vložíme orestované nakrájené žampiony, na kolečka nakrájené párky, nasekaný paprikový salát a necháme přejít varem. V naší kuchařce bylo kromě receptu Pašerácký guláš nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: středomořský guláš, bulharský guláš, bramborový guláš se slaninou, székelský guláš, bramborový guláš s uzeninou, guláš zvěřinový, koňský guláš s houbami, hovězí guláš s fazolemi, kozí guláš, hovězí víkendový guláš pašerácký guláš, recept, hlavní jídla |