KUCHAŘSKÉ RECEPTY

DALŠÍ KATEGORIE

Pašerácký guláš

Kategorie: hlavní jídla, hovězí maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept pašerácký guláš potřebujeme tyto suroviny:

   • 750 g předního hovězího
   • 250 g párků paprikový salát
   • 200 g cibule
   • žampiony
   • tuk
   • 6 dcl vody
   • sůl
   • pepř
   • mletá červená paprika
   • kmín
   • česnek
   • 2 lžíce rajčatového protlaku
   • majoránka
   • hladká mouka
Recept pašerácký guláš připravíme takto:
Maso nakrájíme na kostky, na tuku osmahneme nakrájenou cibuli, zaprášíme paprikou, zpěníme a vložíme maso. Orestujeme, zalijeme vodou, přidáme sůl, pepř, kmín, utřený česnek, rajčatový protlak, majoránku a dusíme doměkka. Šťávu vydusíme do tuku, zaprášíme hladkou moukou, orestujeme, zalijeme vodou a provaříme. Vložíme orestované nakrájené žampiony, na kolečka nakrájené párky, nasekaný paprikový salát a necháme přejít varem.





pašerácký guláš, recept, hlavní jídla


©2024KucharkaRecepty.cz