KUCHAŘSKÉ RECEPTY DALŠÍ KATEGORIE |
Na recept pařížská cibulová polévka potřebujeme tyto suroviny: • 400 g cibule • 20 g slunečnicového oleje • 1,25 l vývaru z kostí nebo masa • sůl • pepř • muškátový oříšek • 4 plátky sendviče • 50 g nastrouhaného tvrdého sýra • voda Recept pařížská cibulová polévka připravíme takto:
Cibuli nakrájíme na kolečka a na panvi s rozehřátým olejem zpěníme do žlutohněda, zalijeme vývarem a vaříme při mírné teplotě 30 minut. Pak osolíme, okořeníme pepřem a muškátovým oříškem. Plátky sendviče opečeme z obou stran a posypeme nastrouhaným sýrem. Při podávání dáme porci polévky do hrnku, na každou porci polévky položíme opečený sendvič se sýrem, vložíme do trouby a počkáme, než se sýr roztaví. V naší kuchařce bylo kromě receptu Pařížská cibulová polévka nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: cibulová polévka se smetanou, toskánská cibulová polévka, cibulová polévka se sýrem, cibulová polévka s křenem, cibulová polévka se sýrem ii, cibulová polévka, cibulová polévka s houbami, cibulová polévka po francouzsku, cibulová polévka s rajčaty a vejcem, cibulová polévka se zastřenými vejci a sýrem pařížská cibulová polévka, recept, polévky |