KUCHAŘSKÉ RECEPTY DALŠÍ KATEGORIE |
Na recept pangasius po pytlácku potřebujeme tyto suroviny: • 800 g pangase • 200 g žampionů • 150 g slaniny • 100 g červené cibule • 100 g pórku • 1 feferonka • 1-2 dcl červeného vína • kukuřičný škrob • sůl • citron Recept pangasius po pytlácku připravíme takto:
Filety osolíme, pokropíme citrónem a v pánvi na oleji pomalu opečeme. Opečené filety vyjmeme a uchováme v teple. Do výpeku dáme žampiony nakrájené na plátky, slaninu nakrájenou na nudličky, nakrájenou cibuli a pórek a orestujeme. Pak přidáme nakrájenou feferonku, zalijeme vínem, krátce podusíme, osolíme a zahustíme dle chuti škrobem rozmíchaným ve vodě. Pangase po pytlácku podáváme s vařenými brambory a přelijeme jej omáčkou. V naší kuchařce bylo kromě receptu Pangasius po pytlácku nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: zapečený pangasius se zeleninou, srnčí po pytlácku, pangasius s mozzarellou, zapečený pangasius, pangasius v žampionech, pangasius na zázvoru, pangasius, smažený pangasius pangasius po pytlácku, recept, hlavní jídla |