![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 800 g vykoštěného srnčího hřbetu • 150 g uzené slaniny • 2 cibule • 200 ml suchého červeného vína • 5-6 větších čerstvých hřibů • sůl • pepř • 5 kuliček jalovce • kůra z citronu • 4 velké brambory • 4 malé kyselé sterilované okurky Recept srnčí po pytlácku připravíme takto:
Na pánvi vyškvaříme nakrájenou slaninu a na ní opražíme cibuli nakrájenou na plátky. Přidáme osolené a opepřené plátky srnčího masa, jalovec a kousek citrónové kůry a chvíli smažíme. Pak přilijeme víno a dusíme. Až je maso skoro měkké, přidáme očištěné a nakrájené hřiby a oloupané a nakrájené brambory a vaříme doměkka. Pak sundáme z ohně a přidáme okurky nakrájené na malé kostičky. V naší kuchařce bylo kromě receptu Srnčí po pytlácku nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: srnčí kýta s červeným vínem, srnčí na víně se sýrem, nakládané srnčí plátky, srnčí guláš minutkový, srnčí guláš, srnčí bifteky, srnčí pečeně, dušené srnčí maso, srnčí ragú, srnčí řízky s česnekem srnčí po pytlácku, recept, hlavní jídla |