![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 0,5 kg zadního hovězího masa • 2 lžíce sójové omáčky • 1 lžíce octa • strouhaný muškátový oříšek • 1 dcl vývaru • cibule • olej • sůl • pepř Recept malajské hovězí maso připravíme takto:
Maso nakrájíme na silnější plátky, naklepeme, promícháme vidličkou, vmícháme do nich směs ze sójové omáčky, muškátového oříšku, soli a pepře a necháme 1 hodinu odležet. Na rozehřátém oleji maso z obou stran dohněda opečeme, potom podlijeme marinádou a dusíme doměkka. Při podávání hotové maso polijeme šťávou z pečení a posypeme osmaženou cibulí nakrájenou na kolečka. Podáváme s rýží. V naší kuchařce bylo kromě receptu Malajské hovězí maso nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: vepřové maso na ďábelský způsob, uzené maso v bramboráku, špagety s hovězím masem, jehněčí maso s fazolkami, vařené hovězí maso se zeleninou, hovězí nudličky s cibulí a chilli papričkami, hovězí krk na víně s dýňovo-bramborovým pyré, hovězí roštěná, hovězí křenová roláda, hovězí guláš na víně malajské hovězí maso, recept, hlavní jídla |