KUCHAŘSKÉ RECEPTY

DALŠÍ KATEGORIE

Maďarský tokáň

Kategorie: hlavní jídla, hovězí maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept maďarský tokáň potřebujeme tyto suroviny:

   • 600 g předního hovězího
   • 1 větší cibule
   • 5-6 stroužků česneku
   • rajský protlak
   • 2 dcl bílého vína
   • sůl
   • pepř
   • sádlo
Recept maďarský tokáň připravíme takto:
Na sádle orestujeme nasekanou cibuli a přidáme maso nakrájené na nudličky. Až maso změní barvu, přidáme všechny ostatní ingredience, promícháme a přikryté podusíme cca 2 hodiny.


V naší kuchařce bylo kromě receptu Maďarský tokáň nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

maďarský kančí guláš, bratislavský tokáň, maďarský guláš z bažanta, maďarský guláš, ostrý maďarský perkelt



maďarský tokáň, recept, hlavní jídla


©2025KucharkaRecepty.cz