KUCHAŘSKÉ RECEPTY
DALŠÍ KATEGORIE

Ostrý maďarský perkelt

Kategorie: hlavní jídla, vepřové maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept ostrý maďarský perkelt potřebujeme tyto suroviny:

   • 700 g vepřové kýty
   • 4 lžíce oleje
   • 150 g cibule
   • 100 g rajčat
   • 1 červená paprika
   • 1 zelená paprika
   • 1 pálivá paprika
   • 1 lžíce podravky
   • 10 g mleté červené papriky
   • sůl
Recept ostrý maďarský perkelt připravíme takto:
Maso nakrájíme na nudličky, papriku na kostky a cibuli na plátky. Rajčata oloupeme a nakrájíme na kostky. Na oleji osmahneme cibuli, přidáme červenou papriku, maso a osmažíme. Potom přidáme pálivou papriku, podravku, podlijeme vodou a dusíme, dokud maso není měkké. Nakonec přidáme zelenou papriku a rajčata.


V naší kuchařce bylo kromě receptu Ostrý maďarský perkelt nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

jelení perkelt, skopový perkelt, rybí perkelt, kachní perkelt, srnčí perkelt, hovězí perkelt, husí perkelt, hovězí perkelt ii, maďarský tokáň, maďarský kančí guláš



ostrý maďarský perkelt, recept, hlavní jídla


©2023KucharkaRecepty.cz