![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 700g černé zvěřiny z krku nebo plece • 1 cibule • 5 lžic sádla • 1 lžička sladké mleté papriky • sůl • kmín • vývar • majoránka • 2 stroužky česneku • 1 lžíce hladké mouky Recept maďarský kančí guláš připravíme takto:
Drobné nakrájenou cibulku osmažíme na sádle dozlatova, přidáme sladkou mletou papriku, po zpěnění přidáme na kostky nakrájené maso a opečeme je. Osolíme, okmínujeme a dusíme při mírném podlévání doměkka. Šťávu vydusíme do tuku, zaprášíme hladkou moukou, osmažíme, přilijeme trochu vývaru, rozmícháme a povaříme. Nakonec přidáme majoránku a utřený česnek. Podáváme s vařenými brambory a nakládanými houbami. V naší kuchařce bylo kromě receptu Maďarský kančí guláš nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: pikantní hovězí guláš, hospodský vepřový guláš, fazolový guláš s uzeninou a slaninou, smetanový hovězí guláš, budějovický guláš, sladovnický guláš, guláš samuraj, fazolový kuřecí guláš, cizrnový guláš, zálesácký guláš s fazolemi maďarský kančí guláš, recept, hlavní jídla |