KUCHAŘSKÉ RECEPTY

DALŠÍ KATEGORIE

Maďarský guláš

Kategorie: hlavní jídla, hovězí maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept maďarský guláš potřebujeme tyto suroviny:

   • 500 g hovězí kližky
   • 50 g tuku
   • 2 velké cibule
   • lžíce sladké mleté papriky
   • 2 lžíce rajského protlaku nebo 2 oloupaná rajčata
   • 2 zelené papriky
   • sůl
   • česnek
Recept maďarský guláš připravíme takto:
Maso nakrájené na kostky opečeme rychle na pánvičce. V kastrolu rozehřejeme tuk a osmažíme na něm cibuli dorůžova. Sundáme z plotýnky, přidáme mletou papriku, na proužky pokrájenou syrovou papriku, protlak nebo na kostičky pokrájená rajčata, opečené maso a promícháme. Podlijeme vodou, osolíme a dusíme doměkka. Až je maso měkké, přidáme prolisovaný česnek.





maďarský guláš, recept, hlavní jídla


©2024KucharkaRecepty.cz