![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 600 g lína • 30 g uzené slaniny • 1 cibule • sůl • mletá červená paprika • máslo • 250 ml smetany Recept lín ve smetanové omáčce připravíme takto:
Lína osolíme a opečeme na rozpuštěném másle. Ve výpeku rozpustíme na kostičky nakrájenou slaninu, přidáme nakrájenou cibuli a osmahneme. Pak zasypeme moukou, upražíme světlou jíšku, přidáme papriku, zamícháme, zalijeme smetanou, vložíme do ní opečenou rybu a společně podusíme. Omáčku dochutíme solí a zjemníme kouskem másla. Lína ve smetanové omáčce podáváme s dušenou rýží. V naší kuchařce bylo kromě receptu Lín ve smetanové omáčce nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: lín se slaninovou omáčkou, líná bába z kuřecího masa, lín se žampióny, masové knedlíčky v omáčce, líni na kmíně, rybí filé v pomerančové omáčce, papriky plněné masem a rýží v rajské omáčce, kapr v sýrové omáčce, masové kuličky v citronové omáčce, zapečený květák v sýrové omáčce lín ve smetanové omáčce, recept, hlavní jídla |