![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 1 kůzlečí předek • 50 g slaniny • 2 cibule • 1 mrkev • 1 sladkokyselá okurka • 3 vejce • 50 g másla • rajčatový protlak • sůl • mletý pepř • hořčice Recept kůzlečí roláda připravíme takto:
Kůzlečí předek vykostíme, odřezky dvakrát umeleme na masovém strojku. Maso osolíme, okořeníme, potřeme hořčici. Mleté maso smícháme s vejci, dáme na kousek tuku osmahnout, přidáme na kostky nakrájenou okurku, slaninu a nadrobno nakrájenou cibuli. Směs rozetřeme na připravené maso, stočíme do rolády, převážeme nití a dáme péci na zbytek zpěněné cibule do předehřáté trouby. Podléváme horkou vodou nebo vývarem, ve kterém jsme rozmíchali rajčatový protlak. Upečené maso nakrájíme. Podáváme s vařenou rýží. V naší kuchařce bylo kromě receptu Kůzlečí roláda nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: hovězí roláda se zeleninou, roláda z králíka, hovězí křenová roláda, bulharská kachní roláda, velikonoční masová roláda s vejci, skopová roláda s klobásou, roláda z mletého masa, baklažánová roláda, telecí roláda, krůtí roláda s bylinkami kůzlečí roláda, recept, hlavní jídla |