![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 400 g kuřecího skeletu • 150 g růžičkové kapusty • 150 g mražené cukrové kukuřice • 2 ks mrkev • petrželka • sůl • olej • celý pepř Recept kuřecí vývar s kapustou připravíme takto:
Skelet nebo čtvrtku kuřete vložíme do studené osolené vody s pěti kuličkami pepře a přivedeme k varu. Dále mírně vaříme jednu až dvě hodiny. Před koncem varu přidáme na kolečka nakrájenou očištěnou orestovanou mrkev a růžičkovou kapustu a dovaříme. Vývar scedíme, obereme maso a nakrájíme přes vlákno. Do předehřátého šálku vložíme jednu růžičkovou kapustu kousek mrkve, kukuřici, kuřecí maso a přelijeme vroucím vývarem a nakonec sypeme petrželkou. V naší kuchařce bylo kromě receptu Kuřecí vývar s kapustou nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: jehněčí vývar, rybí vývar s chřestem a bílým vínem, kuřecí polévka, krůtí vývar s pórkem a mrkví, hovězí vývar se šunkovými knedlíčky, myslivecký vývar se zvěřinovými knedlíčky, francouzská zeleninová polévka s kuřecím masem, hovězí vývar s rýží a zeleninou, cuketová polévka s kuřecím masem, krémová kuřecí polévka kuřecí vývar s kapustou, recept, polévky |