![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 400 g kapra • 40 g tvrdého sýra • 2 lžíce oleje • lžička másla • zelená petržel • sůl • 2 vejce Recept kapr po moravsku připravíme takto:
4 menší porce kapra osolíme a na rozpáleném oleji po obou stranách upečeme. K rozšlehaným vejcím přidáme jemně nastrouhaný sýr a nasekanou petrželku. Máslem vymažeme zapékací misku, vložíme porce kapra, zalijeme rozšlehaným vejcem a v troubě prudce zapečeme. Podáváme s vařenými brambory. V naší kuchařce bylo kromě receptu Kapr po moravsku nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: velehradský řízek z kapra, kapr nadívaný houbami, kapr se smetanou a hřiby, kapr po cikánsku, řízky z kapra po staroměstsku, kapr v županu, kapr v sýrové omáčce, kapr na sardelích, zamagurský kapr, radegastův kapr kapr po moravsku, recept, hlavní jídla |