![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 1 kg kančího • 5 lžic másla • 3 velké cibule • 300 g slaniny • 0,5l červeného vína • hladká mouka • sůl • pepř • drcený kmín • 0,05 l rumu Recept kančí guláš připravíme takto:
Nadrobno nakrájenou cibuli zpěníme na másle, na ni vložíme na proužky nakrájenou slaninu a na kostky nakrájené kančí. Osolíme, opepříme, přidáme drcený kmín, rum, víno a dusíme doměkka. Po dobu dušení podléváme vývarem. Nakonec zahustíme jíškou a za stáleho míchání necháme přejít varem. Na závěr necháme pod pokličkou u tepla dojít. V naší kuchařce bylo kromě receptu Kančí guláš nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: telecí pivní guláš, žižkovský guláš, kančí guláš s liškami, prezidentský guláš, beraní pikantní guláš s fazolemi, fazolový guláš, cibulkový guláš, hamburský guláš, maďarský kančí guláš, houbový guláš se špenátovými noky kančí guláš, recept, hlavní jídla |