![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 3 lžíce oleje nebo sádla • 60 g libové slaniny • velkou cibuli • 200 g hovězího masa • sůl • 3 lžičky sladké papriky • 1 lžíce rajského protlaku • 2 lžíce hladké mouky • 200 g vepřového masa • majoránka • tabasco Recept hamburský guláš připravíme takto:
Na oleji nebo sádle osmahneme slaninu nakrájenou na kostičky a 1 velkou cibuli pokrájenou nahrubo. Vložíme hovězí maso nakrájené na velké kostky nebo špalíčky, osolíme, zasypeme 2-3 lžičkami sladké papriky, zakápneme lžící rajského protlaku a pod pokličkou dusíme do poloměkka. Zaprašíme 2 lžícemi hladké mouky, přidáme vepřové maso a dusíme doměkka. Před podáváním okořeníme omáčku malým množstvím drcené majoránky a několika kapkami tabasca. V naší kuchařce bylo kromě receptu Hamburský guláš nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: šarišský guláš, rybí guláš z filé, zabijačkový guláš ii, vepřový guláš s fazolemi, karpatský guláš, zabijačkový guláš, horňácký kozí guláš, mufloní guláš, cikánský guláš, bramborový guláš s mletým masem hamburský guláš, recept, hlavní jídla |