![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 4 kachní prsa bez kosti • 1 cibule • 200 ml černého piva • sůl • špetka mletého divokého koření (směs) • 3 lžíce hladké mouky • 1 lžíce másla • 1 lžíce oleje • 1 lžička cukru Recept kachní prsa na černém pivě připravíme takto:
Maso osolíme, posypeme divokým kořením a obalíme v mouce. V pekáči rozehřejeme máslo s olejem, přidáme cukr a nadrobno nakrájenou cibuli a za stálého míchání necháme pomalu zkaramelizovat. Pak do pekáče vložíme maso, opečeme z obou stran, podlijeme pivem a pečeme ve vyhřáté troubě při 180°C do měkka. Podáváme s neředěným výpekem, nejlépe s bramborovým knedlíkem. V naší kuchařce bylo kromě receptu Kachní prsa na černém pivě nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: pečené koleno na černém pivě, kachní guláš se zelím, králík na černém pivě, kuřecí prsa s avokádem, rybí filé na pivě, krůtí prsa na kmíně, hovězí maso na pivě, zapečená kuřecí prsa v sýrové omáčce, vepřová kýta na pivě, krůtí prsa na zázvoru kachní prsa na černém pivě, recept, hlavní jídla |