KUCHAŘSKÉ RECEPTY

DALŠÍ KATEGORIE

Rybí filé na pivě

Kategorie: hlavní jídla, ryby a vodní potvory

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept rybí filé na pivě potřebujeme tyto suroviny:

   • 800 g rybího filé
   • 2 cibule
   • 1 mrkev
   • 50 g másla
   • 80 g perníku
   • 0,5 l čierneho piva
   • sůl
   • pepř
   • citrónová šťáva
Recept rybí filé na pivě připravíme takto:
Očištěnou mrkev a cibuli nakrájíme nadrobno a osmahneme na tuku, potom podlijeme pivem a povaříme. V tomto základu podusíme filé nakrájené na porce. Pak přidáme nastrouhaný perník (ten se rozvaří a zahustí omáčku), osolíme, opepříme a podle chuti přidáme šťávu z citrónu. Podáváme s vařenými brambory.


V naší kuchařce bylo kromě receptu Rybí filé na pivě nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

filé v žampionové omáčce, rybí filé v pivním těstě, filé po italsku, kapr na pivě, rybí filé po pražsku, treska na pivě, losos na pivě, filé ve vínovém těstíčku, hovězí plátky na pivě, rybí filé po indicku



rybí filé na pivě, recept, hlavní jídla


©2024KucharkaRecepty.cz