KUCHAŘSKÉ RECEPTY DALŠÍ KATEGORIE |
Na recept jehněčí výpečky potřebujeme tyto suroviny: • 600 g jehněčího masa (slabiny nebo ořezy...) • 4 stroužky česneku • 1 dcl vývaru • 1 dcl mléka • sůl • pepř Recept jehněčí výpečky připravíme takto:
Maso nakrájíme na kostky, potřeme solí a česnekem a necháme 2-3 dny v chladu uležet. Pak podlijeme vodou a upečeme doměkka. Přebytečný tuk slijeme, za stálého míchání podlijeme mlékem a dopečeme do zlatohnědé barvy. V naší kuchařce bylo kromě receptu Jehněčí výpečky nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: jehněčí kousky na rajčatech s šalvějí a česnekem, irský jehněčí guláš, jehněčí maso na houbách, zapečené brambory s jehněčím masem, jehněčí hřbet plněný meduňkou, pivní výpečky, jehněčí hřbet s citrónem a tymiánem, jehněčí s houbami, jehněčí džuveč se zeleninou, pečená jehněčí kýta jehněčí výpečky, recept, hlavní jídla |