KUCHAŘSKÉ RECEPTY DALŠÍ KATEGORIE |
Na recept jehněčí s rozmarýnem potřebujeme tyto suroviny: • 500 g jehněčích kotlet,100 ml červeného vína,50 ml balzamikového octa • 50 ml olivového oleje • jemně posekaný rozmarýn • mletý pepř,sůl Recept jehněčí s rozmarýnem připravíme takto:
Jehněčí maso naporcujeme na kotletky, očistíme, po krajích nařízneme a naložíme do marinády. Tu připravíme ušleháním balzamikového octa, vína a olivového oleje. Na konec přidáme jemně nasekaný rozmarýn a kotlety necháme v lednici marinovat 2-3 hodiny. Pečeme 5-10 minut po každé straně (ne déle). V naší kuchařce bylo kromě receptu Jehněčí s rozmarýnem nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: jehněčí souvlaki, krůtí guláš se zeleninou a rozmarýnem, jehněčí maso na česneku, irská jehněčí mísa, jehněčí kolínka na bylinkách, pečená jehněčí plec, zapečené jehněčí maso se zeleninou, jehněčí plátky buchlovské paní, česnekové jehněčí, jehněčí na šafránu jehněčí s rozmarýnem, recept, hlavní jídla |