KUCHAŘSKÉ RECEPTY

DALŠÍ KATEGORIE

Jehněčí s rozmarýnem

Kategorie: hlavní jídla, skopové maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept jehněčí s rozmarýnem potřebujeme tyto suroviny:

   • 500 g jehněčích kotlet,100 ml červeného vína,50 ml balzamikového octa
   • 50 ml olivového oleje
   • jemně posekaný rozmarýn
   • mletý pepř,sůl
Recept jehněčí s rozmarýnem připravíme takto:
Jehněčí maso naporcujeme na kotletky, očistíme, po krajích nařízneme a naložíme do marinády. Tu připravíme ušleháním balzamikového octa, vína a olivového oleje. Na konec přidáme jemně nasekaný rozmarýn a kotlety necháme v lednici marinovat 2-3 hodiny. Pečeme 5-10 minut po každé straně (ne déle).





jehněčí s rozmarýnem, recept, hlavní jídla


©2024KucharkaRecepty.cz