![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 500 g jehněčích kotlet,100 ml červeného vína,50 ml balzamikového octa • 50 ml olivového oleje • jemně posekaný rozmarýn • mletý pepř,sůl Recept jehněčí s rozmarýnem připravíme takto:
Jehněčí maso naporcujeme na kotletky, očistíme, po krajích nařízneme a naložíme do marinády. Tu připravíme ušleháním balzamikového octa, vína a olivového oleje. Na konec přidáme jemně nasekaný rozmarýn a kotlety necháme v lednici marinovat 2-3 hodiny. Pečeme 5-10 minut po každé straně (ne déle). V naší kuchařce bylo kromě receptu Jehněčí s rozmarýnem nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: smažené jehněčí po horňácku, zapečené brambory s jehněčím masem, česneková jehněčí žebra, zapečené jehněčí maso se zeleninou, pečená jehněčí žebírka na rozmarýnu s fazolkami, anglické jehněčí žebro, jehněčí guláš s červenými fazolemi a zeleninou, jehněčí ragú se žampiony, jehněčí kotlety, česnekové jehněčí jehněčí s rozmarýnem, recept, hlavní jídla |